Αγαπητά μας Μέλη, Φίλες & Φίλοι του Συλλόγου, με αισιοδοξία διανύουμε την δεύτερη και ελπίζουμε την τελευταία περίοδο της πανδημίας.

Καθώς οι εμβολιασμοί έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί πιστεύουμε ότι δειλά-δειλά θα μπορέσουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα πάντα με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα.

 Μέχρι τότε το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Εκάλης διατηρώντας πάντα την επαφή μαζί σας  σας ενημερώνει για όλα.

Έως σήμερα οι δράσεις μας είναι περιορισμένες αλλά ουσιαστικές.

Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε δωρεά στους εθελοντές δασοπυροσβέστες καθώς και στους πυρόπληκτους για τους συγκεκριμένους μάλιστα στο Ζάνειο συγκεντρώνονται ακόμη παντός είδους αγαθά για όποιον ενδιαφέρεται να συνδράμει . Επίσης ενισχύουμε ακόμη την  γνωστή πολύτεκνη οικογένεια και περιμένουμε τις προσφορές σας.

Προγραμματίζουμε μία εκστρατεία για καθαρισμό των πινακίδων του προαστίου μας καθώς και απομάκρυνση αρκετών διαφημιστικών. Προσπαθούμε πάντα για τα κηπαία καθώς και για τον καθαρισμό των ρεματιών. Ελπίζουμε κάποια στιγμή κάτι να καταφέρουμε.

Πολύ σύντομα θα οργανώσουμε ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη με απόλυτη ασφάλεια καθώς και βραδινές συναντήσεις με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Μέχρι τότε να είστε πάντα καλά και να μη ξεχνάτε ότι ο Σύλλογος πρέπει να διατηρηθεί για να είναι δραστήριος και ζωντανός σε ένα καλύτερο αύριο.

   Επικοινωνία στα τηλ.: 210 8133568 – 6945391000 Καπετανάκη Ανθούλα      /6976330026  Ανδρεοπούλου Ελευθερία. Βαλασοπούλου Αγγελική 6944521517

Το πρόγραμμά μας μπορείτε να το βρίσκετε & στην ιστοσελίδα μας:                 www.sillogosekalis.gr.  Επίσης και στο facebook <Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Εκάλης>.

Please follow and like us: