Εκάλη 13/5/2021

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Κ Γεώργιο Θωμάκο                                                                

                                                                            Κοιν: Αντιδήμαρχο Καθαριότητας

                                                                                     Κ. Ζέτη Κασσιμάτη

                                                                                     Αντιδήμαρχο Εκάλης

                                                                                     Κ. Μάνο Μαρκεσίνη

                                                                                     Πρόεδρο Δ.Ε Εκάκης

                                                                                     Κ. Πέτρο Σφηκάκη

Κύριε Δήμαρχε

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Εκάλης δια της παρούσης επιστολής προβαίνει σε κίνηση διαμαρτυρίας των Μελών του για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο προάστιο μας τα τελευταία χρόνια με την αποκομιδή των κηπαίων και κλαδιών στα πεζοδρόμια. Ειδικά φέτος μετά την θεομηνία του χειμώνα θα περιμέναμε να είχατε κινητοποιηθεί περισσότερο καθώς εν ΄όψει του καλοκαιριού η κατάσταση δεν έχει να κάνει πλέον με την αισθητική της Εκάλης αλλά κυρίως με την ασφάλεια των κατοίκων της.

Η αδιαφορία -ανικανότητα- του Δήμου Κηφισιάς να εκπονήσει ένα αποτελεσματικό σχέδιο- μελέτη- και να το εκτελέσει είναι δυστυχώς ολοφάνερη καθώς από πέρση μας υπόσχεστε ότι δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις  στο μάζεμα των κλαδιών .

Θα πρέπει ίσως προσωπικά να επιληφθείτε του έργου για να υπάρξει αποτέλεσμα και για να μη φτάσουμε στο σημείο ο ένας να επιρρίπτει ευθύνες στον άλλο και ως συνήθως στους δημότες σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ο Δήμος Κηφισιάς πάντα ήταν δίπλα στον πολίτη, ωστόσο σήμερα η αγανάκτηση των δημοτών είναι συλλογική γιατί δεν βλέπετε τα προβλήματα τους που παραμένουν άλυτα δεν υπολογίζετε την αγωνία τους και κυρίως δεν υπάρχει επικοινωνία στις απεγνωσμένες προσπάθειες τους να εκφράσουν τα παράπονα τους.

Ο Σύλλογος μας πάντα κοντά στα Μέλη του δεν θα σταματήσει να σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας και να υπερασπίζεται με κάθε μέσο τα δικαιώματα των Εκαλιωτών.

Ελπίζουμε όμως αυτή τη φορά να λάβετε σοβαρά υπόψη την παρέμβαση μας και να επιληφθείτε άμεσα για τον καθαρισμό της Εκάλης από τα κλαδιά και τα κηπαία.

Υ.Σ.

Δυστυχώς ξεκινάμε το καλοκαίρι με μία επιστολή διαμαρτυρίας ελπίζοντας να έχει θετική ανταπόκριση από τους υπεύθυνους. Σε διαφορετική περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις του Συλλόγου μας                                 

Please follow and like us: