Εκάλη,  20/10/2021

Αγαπητά Μέλη, Φίλες & Φίλοι του Συλλόγου, το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Εκάλης μετά από πολύ καιρό σας ενημερώνει με πολύ χαρά για μία ξεχωριστή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί :

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Με την έκθεση ΚΑΛΛΟΣ .Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Μέσα από μια σειρά 300 εμβληματικών αρχαιοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζονται οι διάφορες πτυχές της έννοιας του <Κάλλους> στην καθημερινή ζωή και την φιλοσοφική σκέψη της αρχαίας Ελλάδας.

Αναχώρηση από το Εντευκτήριο της Δ.Ε. Εκάλης στις 9.45 το πρωί Ακριβώς 

Τιμή συμμετοχής κατ άτομο :20€ (μεταφορά με το πούλμαν, εισιτήριο Μουσείου και ξενάγηση)

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και μόνο για εμβολιασμένους για να τηρήσουμε τους κανόνες ασφαλείας. Επίσης η είσοδος στον χώρο του Μουσείου επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νόσησης  . Η ταυτοπροσωπία  θα πραγματοποιείται με επίδειξη ταυτότητας η άλλου εγγράφου

 Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 210 8133568 – 6945391000 Α. Καπετανάκη / 6976330026 Ε. Ανδρεοπούλου

Κάθε Τετάρτη & ώρα 12:00 – 2:00 βρίσκεται εκπρόσωπος του Δ.Σ. στο εντευκτήριο της Δ.Ε. Εκάλης για να εξυπηρετήσει όσα Μέλη έχουν εκκρεμότητα με την ετήσια συνδρομή τους καθώς και όσους Εκαλιώτες ενδιαφέρονται για εγγραφή.

Το πρόγραμμά μας μπορείτε να το βρίσκετε & στην ιστοσελίδα μας:                 www.sillogosekalis.gr.  Επίσης και στο facebook <Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Εκάλης>. 

                                         Σας      περιμένουμε

Please follow and like us: